Museumnacht belooft spektakel met lichtshows, tantra en bottenbingo

Morgen gaat de kaartverkoop van start voor de Leidse Museumnacht. Het programma voor het jaarlijkse evenement, georganiseerd door verschillende Leidse musea en studentenvereniging Quintus, is eveneens rond. Onder meer de Hortus, het Museum van Volkenkunde en Naturalis bieden een programma aan.

Naturalis neemt allemaal dino’s mee naar de binnenstad. Het natuurhistorisch museum zal in het Academiegebouw dinofilms vertonen en bottenbingo spelen. Het Museum van Volkenkunde komt onder meer met een sensuele tantraworkshop, en vanwege het vijftigjarig bestaan van Molenmuseum de Valk zal daar een spectaculaire lichtshow te zien zijn. Verder kun je sumoworstelen in het Sieboldhuis en leren mummificeren in het Rijksmuseum van Oudheden.

Het volledige programma en tickets voor de Museumnacht 2016 staan op hun website.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×