Kunstenaar Daan Roosegaarde is één van de sprekers tijdens de Archtitectuurweek Leiden (Foto: PR).

Twee Zomergasten op eerste Leidse Architectuurweek

Volgende maand staat Leiden een week lang in het teken van de architectuur. Van 18 tot 24 april organiseert RAP Leiden namelijk de eerste Architectuurweek Leiden. Op verschillende plekken in de stad zullen lezingen en workshops worden gegeven en films worden vertoond in het kader van de architectuur.

Twee voormalige Zomergasten zullen een lezing geven tijdens de week. Landschapsarchitect Adriaan Geuze zal op maandag 18 april de week openen. Ontwerper en kunstenaar Daan Roosegaarde sluit op zijn beurt de week af met een lezing over hoe je leefomgeving te veranderen.

De gehele week is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de verschillende onderdelen kan hier.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×