De vermiste Natassja uit Hengelo verblijft mogelijk in Leiden. (Foto: Facebook).

Vermiste 17-jarige Natassja verblijft mogelijk in Leiden

Natassja, een vermist 17-jarig meisje uit Hengelo, verblijft mogelijk in Leiden. Ze heeft een lichte verstandelijke beperking en is gemakkelijk beïnvloedbaar. Haar moeder plaatste gisteren een bericht op Facebook, dat al ruim 14.000 keer gedeeld is. “Wij maken ons vreselijke zorgen en hopen dat dit bericht zoveel mogelijk gedeeld wordt, zodat we haar snel terugvinden”, aldus de moeder op het sociale medium.

Het vermiste meisje is 1 meter 74 lang, stevig gebouwd en heeft lang, donkerblond haar dat ze vaak in een knoet draait. Volgens de moeder is Natassja waarschijnlijk in het gezelschap van een Antilliaanse of Surinaamse jongen of man.

De politie roept op om naar haar uit te kijken. Tref je haar aan of heb je iets van Natassja vernomen, bel dan met 112 of 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×