De nieuwe vestiging van de Internationale Schakelklas is geopend tegenover het huidige gebouw (Foto's: Da Vinci College Leiden en Maaike Lek).

Da Vinci College opent tweede vestiging Internationale Schakelklas

De Internationale Schakelklas van het Da Vinci College Lammenschans heeft gisteren de tweede vestiging geopend tegenover het huidige gebouw.  In plaats van 200 kan het Da Vinci College nu 350 neveninstromers opvangen.


Maaike Lek was bij de opening van de nieuwe vestiging van de Internationale Schakelklas. Zij sprak met Mariëlle van Driel, teamleider van de Internationale Schakelklas.

De nieuwe vestiging is geopend in een van de voormalige kantoorgebouwen in het Kanaalpark. “Er moesten wanden uit, ICT moest in orde gemaakt worden en er moest een kantine gerealiseerd worden”, vertelt Mariëlle van Driel, teamleider van de Internationale Schakelklas. Het kantoorpand moest verbouwd worden en kindvriendelijk gemaakt worden.

Leiden ISK

Meer in dossier ISK

Meer in dossier ISK


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×