Twan Huys in Van Stockum Leiden over zijn nieuwe boek 'De Clintons'. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Twan Huys vertelt in Leiden over 'De Clintons'

Twan Huys, presentator van Nieuwsuur en bedenker van College Tour, bracht gisteravond een bezoek aan Leiden. In Van Stockum werd hij geïnterviewd en signeerde hij zijn nieuwe boek ‘De Clintons’. Ruim zestig mensen waren hierbij aanwezig.

Het interview werd geleid door door Eduard van de Bilt, docent Geschiedenis en Amerikanistiek aan de Universiteit Leiden. Huys had het vooral over zijn nieuwe boek waarin hij het verhaal vertelt van het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten: Bill en Hillary Clinton.

Voor het boek sprak Huys met vrienden, vijanden, adviseurs en ingewijden van de Clintons. Zo sprak hij met Bills advocaat tijdens de seksschandalen en Dick Morris, voormalig adviseur en nu vijand nummer 1 van de Clintons. Ook sprak hij uitgebreid met Bill en Hillary zelf. het boek ‘De Clintons’ is daarmee hun eigen verhaal.

 

Leiden Stockum


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×