In totaal werden vijf prijzen uitgereikt aan de Leidse amateur kunstenaars (Foto's: J.P. Kranenburg).

Uitreiking tweede editie BplusC amateur kunstwedstrijd

Esther de Bruijn won afgelopen zaterdag in het Leids Volkshuis de tweede editie van de amateur kunstwedstrijd van de BplusC. De Bruijn won de hoofdprijs met het portret dat zij schilderde van haar zoon. Ook werden er aanmoedigingsprijzen uitgereikt aan vier andere amateur kunstenaars en vond er een optreden plaats van zangers en dansers van de BplusC.

Van 14 tot en met 23 april waren de kunstwerken van in totaal 44 amateurs te bezichtigen in het Leidse Volkshuis. Alle uitingen van beeldende kunst waren toegestaan; schilderen, textiel, fotografie, collage, videokunst, keramiek, smeden en meer. Door middel van gebruik van figuratief tot abstract , twee- en drie dimensionaal zijn de werken zeer gevarieerd.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×