Hotelaanbod Leiden beter in kaart op nieuwe website

Alle  hotels in Leiden staan vanaf vandaag op de vernieuwde website www.hotelsvanleiden.nl. De site heeft een metamorfose ondergaan en is voor bezoekers nu een stuk gebruiksvriendelijker en toegankelijker geworden. De site biedt een goed beeld van de hotels in Leiden, de verschillende arrangementen en, via stadsportal Leiden.nl, het aanbod in Leiden zelf.

Op de site 12 Leidse hotels met ieder hun eigen faciliteiten en bijzonderheden. Aangesloten zijn Van der Valk Hotel Leiden, Holiday Inn, Golden Tulip Leiden Centre, Tulip Inn Leiden Centre, City Hotel Nieuw Minerva, Congreshotel Kasteel Oud Poelgeest, Hotel Mayflower, Hotel de Doelen, Boutique Hotels van Leyden, Hampshire Hotel Fitland Leiden, Hilton Garden Inn Leiden en Ibis Leiden Centre.

Arrangementen

Via de navigatie klikken bezoekers gemakkelijk door naar de arrangementen van de verschillende hotels. Van rondvaartarrangement tot het Ontdek Leiden arrangement, van museum- tot seizoensarrangement.

Leiden, Stad van Ontdekkingen

Leiden ligt voor toeristen en bezoekers gunstig ten opzichte van de belangrijkste verbindingswegen naar de grote steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De gezellige universiteitsstad biedt bezoekers verder een breed scala aan ontdekkingen. Met de historische binnenstad, de vele musea, theaters en 28 km aan grachten hoeft niemand zich in Leiden te vervelen.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×