Bevrijdingspicknick bij de Hooglandse Kerk

Haal je picknickmand maar tevoorschijn: morgen vindt in het kader van Bevrijdingsdag een speciale Picknick op het Plein plaats bij de Hooglandse Kerk. De picknick wordt ondersteund door live muziek, kinderactiviteiten en een kindervrijmarkt.


Bas Schreuder van De Collectie over Picknick in het Park op Bevrijdingsdag.

Van10 tot 23 uur is iedereen welkom. Verschillende foodtrucks zullen allerhande voedsel verkopen, maar zelf hapjes meenemen is ook toegestaan, verzekert Bart Schreuder van conceptbureau De Collectie, dat het evenement mede organiseert. De kids kunnen zich vermaken met een poppenshow, een muziekworkshop en een geschminkt gezicht.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×