Melanie Schultz hier samen met toenmalig lijsttrekker Paul Laudy van de VVD Leiden toen ze samen gingen stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. (Archieffoto: Chris de waard).

Schultz keert niet terug als minister

Als de VVD na de Tweede Kamerverkiezingen van maart volgend jaar opnieuw in de regering terecht komt, keert de Leidse minister Schultz (Milieu en Infrastructuur)  sowieso niet meer terug als minister. Dat heeft ze vandaag bekend gemaakt.

Schultz gaf eerder bij Sleutelstad al eens aan niet voor eeuwig in de politiek te willen blijven. Het bedrijfsleven lonkt. Dat was in het verleden ook al zo toen ze na haar tweede staatssecretarisschap directeur werd bij zorgverzekeraar Achmea.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×