Da Vinci College Kagerstraat (Foto: Da Vinci College).

Louise de Coligny organiseert superreünie

Het Da Vinci College Kagerstraat, voorheen het Louise de Coligny, organiseert op zaterdag 24 september een reünie voor alle oud-leerlingen, oud-medewerkers en medewerkers. Via verschillende kanalen probeert de organisatie zo veel mogelijk potentiële reünisten te informeren.

Aanleiding voor de reünie is de renovatie van meerdere delen van de school, de aanbouw van nieuwe lokalen en de uitbreiding van de aula. De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan de Kagerstraat 7.

Voor de reünie wordt iedereen uitgenodigd die onderwijs heeft genoten of gegeven op de Hogere Burgerschool voor meisjes of de Leidse Meisjes HBS, de Louise de Coligny – HBS en het Da Vinci College (Kagerstraat), onderdeel van de Scholengroep Leonardo da Vinci.

De organisatie vraagt reünisten om het nieuws over de reünie zoveel mogelijk te delen: “Wij proberen zo veel mogelijk potentiële reünisten te informeren. Dit gebeurt via allerlei kanalen met als doel ze erop te attenderen dat er een reünie georganiseerd wordt door hun oude school. Helaas komt het voor dat we via onze kanalen sommige mensen toch niet kunnen bereiken. Daarom vragen wij je om het nieuws zoveel mogelijk rond te vertellen, bijvoorbeeld via Facebook, Twitter, LinkedIn en Schoolbank. Ken je mensen die nog van niets weten? Wijs hen dan op onze website.”

Leiden Da Vinci College Kagerstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×