Een boom gaat niet opzij. Daar kwam de bestuurder van deze kleine verhuiswagen gisteren ook achter op de Herensingel. (Foto's: Chris de Waard).

Verhuisbus raakt boom op Herensingel

Woningontruiming prijkt er op de zijkant van het verhuiswagentje dat gistermiddag met de bovenkant een boom aantikte op de Herensingel. Je zou dus denken dat de bestuurder er vaker in rijdt en bedacht is op obstakels, maar een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje.

Dat bleek gistermiddag rond 15.00 uur op de Herensingel. Door de hardhandige aanraking waar de boom ook niet helemaal ongeschonden vanaf kwam, raakte de opbouw van de verhuiswagen totaal ontzet. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatste, maar uiteindelijk is de beschadigde bus toch op eigen kracht doorgereden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×