Geert van Theatercafe en Maarten van Velvet bij LIVE071

Een drukke uitzending met leuke gasten. Eerst was daar Geert van het Theatercafé Leiden om te vertellen over het programma van 22 mei. Daarna schoof Maarten van Velvet Music Leiden aan om te vertellen over hun verjaardagsfeestje op 29 mei want dan is Leiden OPEN voor Muziek: Velvet 25 jaar! We draaien muziek draaien van Kraak & Smaak , Spinvis ,en iets anders van Douwe Bob . Verder draaien we ook veel Leidse artiesten waaronder Electric Love , Glossy Jesus , The Cannonball Johnsons en we hebben een bak gevonden met veel materiaal van oude Leidse bandjes. En de eerste die we gaan draaien heeft iets te maken met Karma in de keuken, weet jij wie gaan draaien? Je hoort het vanaf 20.00 op Sleutelstad in Live071.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/264377310″]

Cultuur Live071 velvet


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×