De opbouw van Summerjazz in de Leidse Hout (Foto's: Maarten Mulder).

Zaterdag Summerjazz: groter dan ooit, maar in huiskamersfeer

Aanstaande zaterdag zal de Leidse Hout vollopen voor de zesde editie van Summerjazz. Van 12.00 tot 23.00 uur zullen bezoekers getrakteerd worden op veel jazzmuziek, theater, dichtkunst en cabaret. Nieuw dit jaar is een kinderdorp, dat vlakbij het hertenkamp veel activiteiten voor de jongsten zal bieden. Onder meer Sabrina Starke, Tourist LeMC en Splendid zullen optreden.


Coördinator Jolisa van Leeuwen blikt vooruit op zaterdag.

Het festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot evenement. “Ondanks dat willen we wel heel graag de unieke huiskamersfeer die we hebben behouden”, vertelt festivalcoördinator Jolisa van Leeuwen. “Daarom hebben we het terrein uitgebreid om mensen meer ruimte te geven”.

Kaartjes zijn te koop op de site, bij platenzaken Plato en Velvet, het Theehuis in De Leidse Hout en bij galerie-café De Leidse Lente.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×