Dance Xperience: Dansfeest in Stadsgehoorzaal

DX_sleutelstadOp zaterdag 4 juni is er in de Stadsgehoorzaal een groot dansfeest met de grootste hits uit de afgelopen decennia die aan elkaar worden gemixt door de dj’s Corné Klijn en Dennis van der Geest. Ook op het podium: de Ladies Act ‘Female Fusion’.

Organisator Paul Louwers is opgetogen over de nieuwe feestlocatie: “Met een Dance Xperience In de Stadsgehoorzaal komt onze wens uit om een knalfeest in het hart van Leiden te geven. Een toplocatie met een ongedwongen en toegankelijke sfeer.”

Dance Xperience wordt gehouden op 4 juni in de Stadsgehoorzaal aan de Breestraat in Leiden en duurt van 20.30 uur tot 02.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur, bij de bekende voorverkoopadressen en via www.dxleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×