Wethouder Laudy opent de nieuwbouw aan de Herensingel. (Foto's: Hielco Kuipers).

Starterswoningen aan Herensingel opgeleverd

Afgelopen donderdag heeft wethouder Paul Laudy in het bijzijn van de eerste bewoners het nieuwe woongebouw De Arend aan de Herensingel officieel geopend. Het complex met 24 starterswoningen voor werkenden jongeren staat op de plek waar vroeger wasserij De Arend zat. De oude schoorsteen is blijven staan. In het gebouw zijn zelfstandige appartementen met een slaapkamer gerealiseerd.

De ontwikkelcombinatie van Dadota investments, aannemer BoCo Bodegraven en ontwikkelaar Peter Eekel hieven na de officiële handeling samen met de bewoners en de wethouder het glas op de ingebruikname van het gebouw.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×