Het Hifi-festival 2015. (Foto's: PR).

Eerste lustrum Hifi-festival

Op 2 juli organiseert studentendisco Club-Hifi de vijfde editie van het Hifi-festival. Voor het lustrum van dit muziekfestival zet de organisatie in op een extra groots en meeslepend dansfeest voor studenten en niet-studerende Leidenaren. Het festival vindt als afsluiting van het studiejaar plaats op het terrein van het Universitair Sportcentrum (USC) aan de Einsteinweg. De organisatie verwacht tussen de 1500 en 2000 festivalgangers.

Beroemde en opkomende artiesten zullen acte de présence geven op het festival. Zo kunnen bezoekers luisteren naar en dansen op muziek van onder andere Egbert Live, Chris Stussy, Vaux en Anotr. Naast dansen en drinken kunnen festivalbezoekers bij foodtrucks een lekker hapje eten en zijn er loungehoekjes waar je kunt ontspannen, vertelt bestuurslid Richard Evenhuis.

Voor het bestuur van Club Hifi is het ook een afsluiting van een inspannend jaar. Een jaar lang voerden de zes bestuursleden de leiding over de studentendisco onder studentenvereniging Minerva aan de Vrouwensteeg.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×