Verschillende voertuigen rijden mee met de elfde editie van de Toetertoer (Foto: Toetertoer).

Mensen met beperking rijden toeterend door Leiden en de Bollenstreek

Een groep van 90 mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking mogen zaterdag 4 juni als passagier meerijden in een stoet met bijzondere voertuigen. De Toetertoer rijdt dit jaar voor de elfde keer luid toeterend door Leiden en de Bollenstreek.

Screen Shot 2016-05-30 at 15.15.38

(Foto: Toetertoer).

Een groep van 90 mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking mogen als passagier meerijden in een van de meer dan vijftig verschillende voertuigen, waaronder spectaculaire zoals een bergingsvoertuig, een brandweerwagen, een bus, een Amerikaanse truck, kraanwagens, grote vrachtwagens en meer. Luid toeterend zal een colonne van ruim 1 kilometer lang de deelnemers een onvergetelijke dag bezorgen.

De Toetertoer is een initiatief van Lions Club Leiden Oude Rijn in samenwerking met stichting VTV. Motoragenten van Politie Hollands Midden zorgen voor een vlekkeloze verkeersbegeleiding. De Toetertoer start vanaf het parkeerterrein bij het Valkenburgse meer. Hier vertrekt de stoet rond 10.00 uur in de richting van Noordwijk en rijdt door de Bollenstreek terug naar Leiden.

De volledige route is te vinden op de website van de Toetertoer.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×