Op 2 september wordt de Leiden Ladiesrun weer gelopen. De opbrengst gaat dit jaar naar de Stichting Roos die vakanties organiseert voor kinderen met een verstandelijke beperking. (Foto: PR).

Trainen voor 5 of 10 kilometer bij Leiden Ladiesrun

De Leiden Road Runners Club (LRRC) organiseert in samenwerking met de Leiden Ladiesrun een serie trainingen voor de komende Ladiesrun in september. “Heb je nog nooit hardgelopen maar heb je altijd gedroomd om mee te doen met de gezelligste damesloop van Leiden dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om deze droom uit te laten komen”, zegt Ariette van Hespen van de LRRC.

In 12 weken tijd worden de deelnemers onder begeleiding van een gediplomeerde trainster getraind om 5 of 10 km te volbrengen. De trainingen starten op vrijdag 17 juni en vinden plaats op 12 vrijdagavonden om 19.00 uur. Omkleden en douchen kan bij de LRRC.

De kosten bedragen 30 euro voor 12 hardlooptrainingen, een trainingsprogramma voor door de week, nuttige informatie en tips over schoenen, kleding en voeding en de mogelijkheid om via mail alle vragen te stellen over lopen aan de trainsters.

Opgeven voor het trainingsprogramma kan bij het inschrijven voor de Leiden Ladiesrun via leidenladiesrun@lrrc.nl.

Robbert Beurse sprak met Carla Meskers (organisatie Leiden Ladiesrun) over de trainingen.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×