Drietal in bestelauto vol potgrond opgepakt

De politie heeft gisterenmiddag drie Leidenaren, mannen van 37, 52 en 55 jaar, aangehouden na het vinden van spullen, mogelijk bedoeld om een hennepkwekerij op te zetten. De agenten troffen de goederen aan in een bestelauto die op de Koninginnelaan werd gecontroleerd, omdat hij te zwaar was beladen.

De bestelauto was onder meer met een groot aantal zakken aarde en grote potten beladen. In de woning van één van de inzittenden troffen de agenten vervolgens een hennepkwekerij aan met 192 stekken, droogrekken en hennepresten en een plastic tas met 792 gram gedroogde henneptoppen.

De kwekerij is ontmanteld. De bestelauto en de goederen zijn in beslag genomen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×