Jumbo Kopermolen wordt Dirk supermarkt

jumboVanaf 13 juli telt Leiden vijf Dirk supermarkten. Dirk van den Broek neemt de Jumbo in winkelcentrum De Kopermolen over. De medewerkers van de Jumbo supermarkt komen na de overname in dienst bij Dirk. Formuledirecteur Marcel Huizing verwacht dat er ook nog extra personeel nodig zal zijn. Het personeel is gisteren op de hoogte gesteld van de overname.

De sleuteloverdracht is op 1 juli. Dan start de ombouw van de supermarkt naar een Dirk. Huizing van Dirk belooft dat er daarna een feestelijke opening komt: “Ik kan er alleen nu nog niets over zeggen, maar hij zal Leiden niet ontgaan.”

Huizing is blij met de overname: “De Kopermolen ligt in het noorden van de stad, is grotendeels overdekt en het parkeren is er gratis. Ik ben heel blij dat we hier straks ook vertegenwoordigd zijn.” Het noorden van Leiden was het enige deel van de stad waar Dirk nog geen winkel had. de andere vier Dirk supermarkten zijn gevestigd in het centrum, in de Stevenshof en in de Hoge Mors.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×