Elfde VTV Toetertoer rijdt door Leidse regio

Zo’n 85 mensen met een beperking, 15 begeleiders, 12 motoragenten en 60 vrachtwagenchauffeurs. Zie hier de ingrediënten voor de Toetertoer die gisteren door de regio reed. VTV organiseerde het evenement alweer voor de elfde keer is samenwerking met de Lions, de politie, de gemeente en het bedrijfsleven.

Chris de Waard wachtte de vrachtwagens op bij het Valkenburgs meer en sprak daar met organisatie en deelnemers.

De deelnemers mochten net als andere jaren niet alleen in de vrachtwagencabine plaatsnemen, maar ook de claxon flink laten klinken. De Toetertoer eindigde bij het Valkenburgs meer waar de deelnemers aansluitend een ritje maakten met de stoomtrein.

Tenslotte was er een lunch in Brasserie Buitenhuis. Dat is de nieuwste locatie van het Leidse horecabedrijf de Brasseriegroep waar ook Visbrasserie De Poort, Brasserie Park in Leiderdorp en de Zijlstroom deel van uitmaken. Buitenhuis wordt momenteel nog flink verbouwd, 1 juli is de opening, maar voor de gelegenheid konden de deelnemers van de Toetertoer alvast terecht.

Advertentie

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×