Agente ongedeerd na beet door slang

politieIn de nacht van zaterdag op zondag werden agenten gewaarschuwd dat op het Vijf Meiplein een slang rondkronkelde. Ze besloten de komst van de dierenambulance niet af te wachten en probeerden de slang zelf te vangen. Terwijl de ene agent de slang met een stok tegen de grond drukte, pakte een tweede agent de slang net achter de kop vast. Volgens de politie zelf ‘als een ware Freek Vonk’.

Toen de eerste agent de stok losliet, bleek dat agent twee toch op herhaalcursus bij Freek moet. De slang kwam los en beet de agente in de vinger. Dankzij speciale handschoenen liep de agente geen bijtwond op. De slang is vervolgens alsnog overgedragen aan de dierenambulance en die gaat bekijken om wat voor slang het precies gaat.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×