(Foto: Gemeente Leiden).

Gratis fietsgraveeractie op Stadhuisplein

Morgen staat het graveerteam van de politie op het Stadhuisplein. Iedereen kan er gratis een uniek framenummer in zijn of haar fiets laten graveren. Fietsen met zo’n framenummer zijn goed herkenbaar. Daardoor zijn ze na diefstal moeilijker te verkopen en worden potentiële dieven afgeschrikt.

Naast het laten graveren van een unieke code in de fiets is het uiteraard altijd van belang om bij diefstal aangifte te doen. Alleen dan kan een teruggevonden fiets aan de rechtmatige eigenaar worden terugbezorgd.

Het graveerteam is woensdag aanwezig van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ook is er de hele dag een promotieteam aanwezig om praktische tips te geven waarmee fietsdiefstal voorkomen kan worden. De toezichthouders van de gemeente vertellen over het gemeentelijk fietsbeleid.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×