Ed Citroen in de Sleutelstad studio. (Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Poptroubadour Ed Citroen geeft weer gratis weilandconcert

De Voorschotense poptroubadour Ed Citroen geeft zaterdagavond voor de vijfde keer een weilandconcert aan de Veurseweg in zijn woonplaats. Citroen woont in een woonboot tussen de weilanden en mag van de buurboer eens per jaar een stuk weiland gebruiken voor het concert waar hij niet alleen zelf optreedt, maar ook elk jaar een aantal collega muzikanten uitnodigt. Dit jaar zijn dat Johan Gitareert & Jan Van Piekeren uit Utrecht en Fabian Schrama.

Han Ruijgrok in gesprek met poptroubadour Ed Citroen over het weilandconcert van aanstaande zaterdag.

Ed Citroen organiseert het concert puur uit plezier. De toegang is gratis en wie op de valreep toch nog besluit te willen komen, komt maar gewoon. Plek zat! Het belooft goed weer te worden en er zijn al lekker veel aanmeldingen. Zo’n zin in!”

Een van de vele eigen liedjes van Ed Citroen: Kaatje en Kees uit 2011.

Het gratis weilandconcert begint om 19.30 uur aan de Veurseweg 215 in Voorschoten.

Cultuur Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×