Pianist en componist Wiebe Bokma de Boer is studiogast in Cultuur071

Studiogast is Wiebe Bokma de Boer, pianist en componist. Maar daar doen we hem mee tekort. Ooit waren zijn handen die van Gijs Scholten van Aschat bijvoorbeeld. Wat doet hij nog meer? Luister nu de uitzending terug. We bespreken met hem o.m. de vraag wat het perfecte popliedje is. Hij laat zich horen als columnist en we draaien zijn laatst geschreven liedje. Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok spreken ook met George Odijk namens De Gouden Pet, onderdeel van de Lakenfeesten. Roeland Segaar komt vertellen over zijn nieuwe show ‘Extra Large’ die in december in theater Ins Blau plaatsvindt, het gaat onder meer over een stofzuigerverkoper.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×