D66-raadslid Fleur Spijker eerder deze maand bij het afscheid van D66-wethouder Frank de Wit. Haar eigen afscheid gaat niet door.

D66-raadslid Spijker blijft in de Leidse raad

D66-raadslid Fleur Spijker blijft gewoon raadslid in Leiden. Begin dit jaar werd bekend dat ze rond deze tijd afscheid zou nemen van de Leidse politiek, omdat ze met man en kinderen naar Dubai zou verhuizen. Haar man, Piet Sebrechts, had daar een functie aanvaard bij een financiële instelling, maar dat gaat niet door en dus blijft Spijker in Leiden en ook in de Leidse raad.

Spijker gaf begin dit jaar haar baan in de advocatuur op en was van plan om de afgelopen maanden alles voor het vertrek in orde te maken. Toen dat niet nodig bleek, heeft ze een nieuwe baan gezocht en gevonden. In Leiden. Ze is als partner toegetreden tot het Leidse advocatenkantoor TeekensKarstens.

Spijker zou in de Leidse raad opgevolgd worden door Farokh Tahmasian die ook in de periode 2010-2014 al in de Leidse raad zat. Dat gaat nu ook niet meer door en hij blijft dus duoraadslid in de commissie Stedelijke Ontwikkeling.

Leiden Politiek spijkerdubai


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×