NTR-programma Podium on Tour over Gouden Pet

Op zondag 3 juli zendt NPO2 de eerste aflevering uit van een nieuwe serie van het programma Podium on Tour met Dieuwertje Blok die deze zomer weer langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals toert.

Chris de Waard ging met zijn microfoon in de aanslag langs de deelnemers van de 30e editie van de Gouden Pet.

Gisteren deed ze met haar productieteam Leiden aan om verslag te doen van het straatmuzikantenconcours Gouden Pet. “In de oude binnenstad van Leiden mag iedereen die zichzelf straatmuzikant noemt, spelen voor het publiek en een kritische jury.” , Dat wisten wij in Leiden natuurlijk allang maar over een week weet ook de rest van Nederland het.

Podium on Tour, 3 juli, 19.40 uur, NPO 2.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×