(Foto's: Politie Leiden).

Auto in beslag genomen na drie keer rijden zonder rijbewijs

Aspirant-agenten hebben gisteren de auto in beslag genomen van een hardleerse man die voor de derde keer zonder rijbewijs rondreed.

geenrijbewijs01De man reed op de Europaweg en viel op doordat de linker zijruit kapot was. De automobilist werd stilgezet en voor een nadere controle. Daarbij bleek dat de bestuurder geen rijbewijs had. Omdat het al de derde keer was dat hij voor deze overtreding werd betrapt, is in overleg met de officier van justitie besloten om zijn auto in beslag te nemen. Ook krijgt de bestuurder een boete. De hoogte daarvan wordt bepaald door het openbaar ministerie.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×