Lang niet alle gegadigden wisten vorige maand een handtekening te bemachtigen. Zaterdag krijgen ze een herkansing. (Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Douwe Bob naar Leiden voor instore bij Velvet

Een maand geleden trad Douwe Bob Posthuma op in Leiden tijdens het OPEN festival dat die zondag in het teken stond van muziek. Velvet Music vierde toen het 25-jarig bestaan. Dat optreden is goed bevallen en daarom komt de populaire zanger zaterdag opnieuw naar Leiden. Vanaf 16.30 uur geeft hij een intiem instore optreden in de winkel aan de Nieuwe Rijn.

Fans krijgen dus een nieuwe kans op een handtekening van de 23-jarige zanger die momenteel de hitparades bestormt met zijn nieuwe singel How Lucky You Are die deze week bovendien Sleutelschijf is bij Sleutelstad 93.7 FM.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×