Lotte Marie Kleen is de eerst geboren baby in het nieuwe GeboorteHuis in het LUMC (Foto: LUMC).

Eerste baby geboren in nieuw GeboorteHuis

De pasgeboren Lotte Marie Kleen luidde afgelopen zaterdag de officiële start in van GeboorteHuis Leiden. Het nieuwe GeboorteHuis is gevestigd op de zevende etage van het LUMC. Naast de afdeling neonatologie, voor baby’s die extra intensieve zorg nodig hebben.

In GeboorteHuis Leiden krijgen vrouwen en hun baby’s alle mogelijke hulp tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Een team van gynaecologen, OK-personeel en verloskundigen staat dag en nacht paraat om zwangeren zorg te geven.

Informatieavonden

Om geïnteresseerden te informeren over het nieuwe GeboorteHuis organiseert het LUMC een aantal informatieavonden. Verschillende medewerkers staan deze avonden klaar om precies uit te leggen wat er kan worden verwacht tijdens en na de bevalling. Meer informatie vind je op de website van het GeboorteHuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×