Visbrasserie De Poort in de Zijlpoort heeft eigenlijk twee terrassen. Een direct aan het water en een bovenop de 'stadswal'.

Twee Leidse terrassen in Terras Top100

In de terras Top 100 van Misset horeca staat twee Leidse terrassen. Die van Van der Valk Hotel Leiden op plaats 41 en Visbrasserie Poort op 63. Het vakblad heeft het afgelopen jaar ruim 300 terrassen bezocht om een uiteindelijke top 100 samen te stellen.

Frans Schohaus, General Manager van Hotel Leiden, is zeer tevreden met de benoeming van het hotel in de top 100. “Het terras aan de Oude Rijn is natuurlijk een onderdeel van ons hotel waar we trots op zijn en waar gasten ook echt voor terugkomen. Het terras krijgt een mooie beoordeling. Het wordt beschreven als ‘zeer mooi en verzorgd’ en het personeel is er ‘oprecht aardig’ en het treedt met een ‘open en vriendelijke houding de gast tegemoet’.

_MG_8443Het terras van Hotel Leiden ligt direct aan het water van de Oude Rijn en is verkozen tot beste van Leiden.

In de regio wisten nog twee terrassen een plekje in de top 100 te bemachtigen. De vier Seizoenen uit Lisse en Beachclub O. uit Noordwijk aan Zee. De top 3 bestaat uit verder weg gelegen terrassen. Op 3 Bie de Tantes uit het Limburgse Eys, op de 2e plaats De Werf uit het Zeeuwse Veere en de 1e positie is dit jaar voor Het Hooihuis uit Roosendaal (Noord-Brabant).

Economie Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×