De kitten werd gezond en wel uit zijn of haar benarde positie bevrijd. De medewerkster van de dierenambulance in het gele hesje houdt het zwarte poesje in haar armen. (Foto's: Verschillende omwonenden).

Politie redt beknelde poes op Rijn en Schiekade

Een kitten die vast was komen te zitten tussen de ophanging van de uitlaat van een geparkeerde auto op de Rijn en Schiekade heeft geluk gehad. Een voorbijganger hoorde iets onder de auto, nam een kijkje en zag het jonge poesje dat vast zat.

De politie werd erbij gehaald en natuurlijk liep ook de hele straat uit. De reddingsactie was uiteindelijk succesvol en de kitten werd heelhuids onder de auto vandaan gehaald.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×