Samen voetbal kijken. Dat was gisteravond een populaire bezigheid in De Buurt bij Leiden Centraal. (Foto's: Alexander van Nimwegen).

EK-finale massaal gevolgd op groot scherm in De Buurt

De zinderende EK-finale Portugal – Frankrijk is gisteravond door een enorm aantal Leidenaren gevolgd in pop-up Buurt bij Leiden Centraal. Op het grote scherm waar de hele zomer allerlei sportevenementen te zien zijn, werd gisteren de eindwedstrijd van het EK Voetbal vertoond voor honderden stadsgenoten.

Hoeveel mensen er tijdens de zwoele zomeravond aanschoven op het sportterrein van De Buurt? Alexander van Nimwegen , een van de initiatiefnemers, durft geen schatting te geven. “Veel! Kijk maar naar de foto’s.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×