(Foto's: Chris de Waard).

Vroegtijdig einde aan Morspop

Klachten over geluidsoverlast hebben zaterdag een vroegtijdig einde gemaakt aan muziekfestival Morspop bij de Stadstimmerwerf aan het Kort Galgewater. Na het tweede liedje ging de stekker er uit. Niet helemaal in opdracht van de gemeente, maar die had al wel enkele waarschuwingen uitgedeeld omdat de decibelmeter te ver uitsloeg. Toen echt een fikste boete dreigde, koos de organisator eieren voor zijn geld en maakte voortijdig een einde aan het festival.

Met het jaarlijkse festival vierde Biercafé Lemmy’s dit keer het 20-jarig bestaan. Er waren optredens van onder meer de Leidse band Sugar Boys and the Sinners, Helter Shelter, Sambalanco en Accion con Clave. Ook was er een Spanish food & drink market. Sambalanco kon maar kort optreden.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×