(Foto's: Chris de Waard).

Catharinabrug bijna gereed als nieuwe verbinding in Aalmarktgebied

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe brug tussen de Aalmarkt en de Stille Mare. Deze Catharinabrug gaat de nieuwe Catharinasteeg verbinden met de Haarlemmerstraat, zodat het winkelend publiek makkelijk een rondje kan lopen. Dart is nu overigens nog niet het geval. De aansluiting met de Stille Mare wordt de komende dagen afgemaakt en tot die tijd moeten voetgangers en fietsers gebruik maken van de Donkersteeg. De tijdelijke noodbrug is namelijk al verwijderd.

De noodbrug is weggehaald nog voordat de nieuwe Catharinabrug officieel is opgeleverd. (Video: Chris de Waard en Erwin Roodhart).

 

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×