Vanavond Pokémon Go Special op Sleutelstad FM

Sinds zaterdag is het in Nederland officieel beschikbaar en inmiddels spelen miljoenen Nederlanders het: Pokémon Go. Ook in Leiden wordt het populaire spel volop gespeeld. Maar wat houdt dat spelletje nou eigenlijk in? Is Leiden een goede Pokémon Go stad? Hoe staat het met de overlast? En wat wordt er allemaal georganiseerd? Alle ins & outs hoor je vanavond tussen 19.00 en 21.00 uur op Sleutelstad FM.

Elke dag lopen er honderden mensen over onder andere de Beestenmarkt, rond de Burcht en over de Rijnsburgerbrug op zoek naar nieuwe Pokémon. Sleutelstad heeft een aantal fanatieke spelers bereid gevonden ons mee te nemen in de wereld van Pokémon Go.

Onderwerpen

Natuurlijk horen we hoe het spel werkt en waar de allerzeldzaamste Pokémon van Leiden zit. Daarnaast gaan we het hebben over hoe het spel aan de ene kant mensen verenigd, maar bij anderen weer voor veel irritatie zorgt. Acties en activiteiten die landelijk maar ook lokaal worden georganiseerd en over de mogelijke rol van de gemeente in het reguleren van Pokémon Go.

Gasten:
– Job van Tol, John Ernest, en Hilmi Bou (Pokémon Go trainers)
– Jos van den Broek (over Leiden als PokéNON-vrije gemeente)
– Dick de Vos (Fractievoorzitter Partij voor de Dieren over verstoring ooievaars door Pokémon gym)
– Sander Dubbeldeman (over de Leidse Pokémon Go Kroegentocht)

Heb je een vraag voor één van onze live gasten Job, John, Hilmi of Jos? Stuur dan een mailtje naar reanne@sleutelstad.nl.

Pokemon

 

 

 

Leiden pokemon


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×