SP-raadslid Natalie Wanga keert voorlopig nog niet terug als raadslid. (Foto: PR).

SP-raadslid Wanga langer met ziekteverlof

Natalie Wanga keert voorlopig nog niet terug in de Leidse gemeenteraad. Het SP-raadslid ging eind vorig jaar met verlof in verband met een operatie. Ze wordt tijdelijk vervangen door oud-fractievoorzitter Antoine Theeuwen.

Half juli liep die vervanging af, maar ook na het zomerreces keert Wange vooralsnog niet terug. Het herstel laat langer op zich wachten dan eerder werd gedacht. Theeuwen blijft voorlopig aan als tijdelijk raadslid voor de SP. Na de terugkeer van Wanga blijft hij aan als duoraadslid.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×