Dirigent Wim de Ru duikt op in Pop-Up Warenhuis Leiden

GG203-08831.jpgDé 3 oktoberdirigent van Leiden, Wim de Ru, is aanstaande donderdag pop-up gast in de voormalige V&D aan de Aalmarkt. De Ru komt dan in een vraaggesprek met journalist Gijsbert van Es vertellen over zijn passie voor muziek.

Koraaldirigent Wim de Ru spreekt donderdag over zijn passie voor muziek. (Archieffoto: Chris de Waard).

Tijdens het gesprek komt van alles aan de orde. De Matthäus Passion, zijn werk als muziekleraar bij BplusC en zijn liefde voor het ‘vaderlands repertoire’ op 3 oktober. In het Pop-Up Warenhuis Leiden staat ook een vleugel. Die zal door Wim de Ru worden bespeeld en het publiek wordt uitdrukkelijk uitgenodigd om dan mee te zingen met het spel van de Leidse ere-burger.

De bijeenkomst begint donderdagmiddag om 16.30 uur,

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×