Net vrijgelaten man weer achter tralies na belediging agent

Gisteravond heeft de politie een 38-jarige man uit Polen aangehouden wegens belediging. Een motoragent zag de man rond 21.20 uur in een bushalte bij het Stationsplein. Toen de man er een uur later nog steeds zat, besloot de agent hem aan te spreken. Direct kreeg hij een stortvloed aan verwensingen over zich heen met als klap op de vuurpijl een middelvinger. Hierop heeft de politieagent de man aangehouden.

Uit onderzoek bleek even later dat de man net die ochtend vrij was gekomen uit de gevangenis in Alphen aan den Rijn. Afgelopen nacht bracht hij opnieuw achter de tralies door. Vandaag beslist Officier van Justitie wat er verder met hem gebeurt.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×