De politie sloot op 14 juni de omgeving af in verband met sporenonderzoek. (Archieffoto: Chris de Waard).

Voorarrest verdachte van liquidatie met drie maanden verlengd

De twee mannen, uit Zaandam en Purmerend, die eind vorige maand werden aangehouden in verband met de moord op de 50-jarige Leidenaar Zeynel Er blijven nog zeker drie maanden in de cel. Het Openbaar Ministerie besloot gisteren om hun voorarrest met in ieder geval drie maanden te verlengen.

In de tussenliggende periode wordt verder onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van het schietincident op de Rooseveltstraat, waarbij het slachtoffer op 14 juni door een kogelregen werd getroffen. Ondanks enkele spoedoperaties overleed Zeynel Er twee dagen later aan zijn verwondingen.

Een woordvoerder van de raadkamer van de Rechtbank Den Haag laat desgevraagd weten dat de inhoudelijke behandeling van de zaak waarschijnlijk in november plaats vindt. Dan buigt de meervoudige kamer zich over de dodelijke schietpartij.

112 Sleutelstad Leiden liquidatiegieterijstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×