De combinatie reed zichzelf gisteren vast op de brug over de Herengracht. (Foto's: Chris de Waard).

Dieplader rijdt zich vast op brug Oosterkerstraat

Een dieplader met graafmachine maakte gistermiddag een verkeerde inschatting bij de brug over de Herengracht op de Oosterkerkstraat. Het enorme gevaarte kwam vast te zitten op hoogste punt van de brug.

Omdat de enorme combinatie over een hydraulisch systeem beschikt, waarmee het gevaarte omhoog kon worden gepompt, kwam de vrachtwagencombinatie zelf weer los en kon zijn weg vervolgen. tot de volgende hindernis. De brug bij de Meelfabriek over de Zijlsingel.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×