Terugblik EL CID: Leids Eerstejaars Festival en Champagnebrunch

De rust in Leiden is wedergekeerd nu de El CID-week achter de rug is. Sleutelstad blikt met fotoreportages van het Leids Eerstejaars Festival (LEF) en de traditionele afsluitende champagnebrunch terug op de laatste dagen van de introductie week.

Donderdag stond in het teken van het LEF. Voor het eerst vond het festival dit jaar plaats op het universiteitsterrein naast CORPUS. Dit was de laatste kans voor de aankomende studenten om uitgebreid kennis te maken met de vele verenigingen in Leiden op de informatiemarkt. Ook was er weer een uitgebreid muziekprogramma met Barry Badpak als hoogtepunt.

De laatste dag van de EL CID-week begon met de champagnebrunch. Op het Pieterskerkplein en de Hooglandse Kerkgracht genoten de studenten van lekkere broodjes en vers fruit en zorgden mannen in rokkostuum en dames in elegante jurken ervoor dat de glazen gevuld werden met champagne. De deelnemers waren nog wat slapjes van de dag ervoor, maar de gratis koffie van de VVD zorgden ervoor dat iedereen weer goed aan de dag begon.

Leids Eerstejaars Festival (LEF).

Champagnebrunch.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline