Tijdens het buurtfeest zijn er buiten de verschillende activiteiten ook veel lekkere dingen om te eten zoals poffertjes en ijs (Foto: Zeeheldenbuurt).

Tuinieren tijdens het Zeeheldenbuurt Parkfeest

Het Parkfeest in Leiden kleurt dit jaar groen. Aanstaande zaterdag kunnen bezoekers vanaf 14.00 uur  geïnspireerd worden door bakfietsen met geveltuinen, gratis tuinboeken van de boekenzolder en is er de optie om een ritje te maken met de groensafari waarbij Frank Kalshoven de plannen van de gemeente bespreekt.


Maaike Lek sprak met Annemarie Koopman, bestuurslid van buurtvereniging de Zeeheldenbuurt.

Buiten de groene activiteiten zijn er ook vele andere activiteiten zoals een knutselclub, een springkussen en een rommelmarkt. “We hebben een parcours voor scootmobielen. We willen de scootmobielen buiten het verdom hoekje halen”, vertelt Annemarie Koopman, bestuurslid van buurtvereniging de Zeeheldenbuurt. Jong en oud mag een rondje wagen op de scootmobiel en maakt hiermee kans op verschillende prijzen. Ook is er de wedstrijd ‘Heel de Zeeheldenbuurt bakt’ en kan er gevoetbald worden met de Ricardo van Rhijn Foundation.

Meer informatie en een volledige lijst van activiteiten tijdens het Zeeheldenbuurt Parkfeest is te vinden op de website van buurtvereniging de Zeeheldenbuurt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×