(Foto's: J.P. Kranenburg).

Brandweer vist naar sympathie publiek

Brandweerlieden van Brandweer Hollands Midden voerden woensdagmiddag weer actie voor betere pensioenafspraken. Duikers van de brandweer maakten de Nieuwe Rijn ter hoogte van de Beschuitsteeg vrij van fietsen, winkelwagentjes en andere groot vuilnis.

Met de publieksvriendelijke actie ‘Brandweer onder water voor een goed leven later’ hoopt de brandweer op sympathie voor hun zaak. Tijdens de actie werd het publiek gevraagd een steunpetitie te tekenen.

Vorige week voerde de brandweer ook al actie. Toen trok er een stoet door de stad, werd burgemeester Lenferink toegesproken en kreeg burgemeester Gert Jan Kats van de gemeente Zuidplas een petitie aangeboden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×