Jasper van Marwijk (rechts) in de uitzending bij Rolf Marselis die een van de eerste uitzendingen voor zijn rekening nam als gastpresentator van het nieuwe radioprogramma SPORT071. (Foto: Chris de Waard).

DoCoS aast op kunstveld van GHC

Nu duidelijk is dat voetbalclub GHC ophoudt te bestaan, kijkt een van de andere Leidse clubs met veel belangstelling naar het kunstveld dat twee jaar geleden werd neergelegd in sportpark De Vliet. “Op de korte termijn zouden we graag een grasveld vervangen voor kunstgras,” zei DoCoS-voorzitter Jasper van Marwijk in SPORT071 op Sleutelstad FM. “Geef ons dat tweede veld. Het ligt klaar. Bij GHC. Het wordt niet meer gebruikt. Dus ik zou zeggen, verhuis de boel naar ons.”

Rolf Marselis sprak deze week als gastpresentator van het nieuwe sportprogramma SPORT071 met DoCoS-voorzitter Jasper van Marwijk van de jubilerende voetbalclub die 80 jaar jong is.

Een tweede kunstveld is volgens Van Marwijk vooral nodig voor de doordeweekse trainingen. “Veel elftallen spelen nu in Voorschoten waar wel voldoende kunstvelden zijn en dat is voor voetballers uit de Stevenshof ook om de hoek.” DoCoS zou die spelers met meer en betere velden graag aan zich binden. Net als straks de bewoners van de uitbreidingen in Valkenburg.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×