Een feestelijke opening vanmorgen van het servicepunt van de 3 October Vereeniging. (Foto's: Chris de Waard en J.P. Kranenburg).

Servicepunt 3 October Vereeniging feestelijk geopend

Vanmorgen is de viering van het Leidens Ontzet al een beetje begonnen. De opening van het servicepunt van de vereniging was een feestje op zich. Tot aan 3 oktober is het servicepunt open op zaterdagen en woensdagen geopend in de foyer van de Stadsgehoorzaal aan de Breestraat.

Chris de Waard was bij de opening en maakte bovenstaande radioreportage.

Er is een winkeltje met alle noodzakelijke kleding- en andere stukken voor de perfecte drie oktoberbeleving, maar ook kunnen mensen die het nog niet zijn zich er als lid inschrijven, een feestwijzer ophalen of gewoon even binnenlopen om alvast de sfeer te proeven van de komende viering.

Het servicepunt is de komende jaren in de maand september te gast in de foyer van de Stadsgehoorzaal. Daarmee is de vereniging een beetje thuisgekomen. In 1886 werd de 3 October Vereeniging in datzelfde gebouw opgericht.

Advertentie

Cultuur Leiden 3 Oktober 2016


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×