(Foto's: Vrouwfit en Reanne van Kleef).

Vrouwfit open op nieuwe locatie aan Hooigracht

Een belangrijk gebouw in het centrum van Leiden is weer helemaal in gebruik. De Haarlemmer Offices & Shopping Center is door de eigenaar, De Smitsloo Groep, de afgelopen jaren opgeknapt en nu is de laatste gerenoveerde ruimte verhuurd aan de vrouwvriendelijke sportformule Vrouwfit.

De gerenoveerde ruimte op de 1e verdieping is ingericht met een moderne fitness- en aerobicszaal, een schoonheidssalon, een fysio- en massagepraktijk en een sauna. In het complex zijn verder Albert Heijn en de Haarlemmerstraat parkeergarage gevestigd.

Binnenkort komt er in het project ook nog een uniek penthousekantoor van ongeveer 100 vierkante meter beschikbaar op de 3e verdieping. Met uitzicht op de binnenstad en een directe aansluiting op de parkeergarage.


Reanne van Kleef sprak met Esther Loos van Vrouwfit over de nieuwe vestiging.

Economie Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×