(Foto's: AS Media).

Brandje in betonwagen op Hoge Rijndijk

Een betonwagen is vanmorgen rond 9.15 uur op de Hoge Rijndijk in brand gevlogen. De wagen vatte vlam tussen de cabine en de cementtrommel. De chauffeur wist de vlammen zelf te doven. Wel bleek de wagen inmiddels een flinke hoeveelheid olie te hebben verloren. Dat loopt vanaf de Persant Snoepweg in Leiderdorp tot aan de hoge Rijndijk bij het waardeiland.

De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de brand te bestrijden, maar dat bleek dus niet meer nodig. Wel heeft de brandweer de betonwagen uitgebreid gecontroleerd. Ook heeft de brandweer het oliespoor zoveel mogelijk verwijderd.

Twee monteurs van DAF zijn ter plaatse gekomen om te kijken of ze iets konden doen. Het is nog onbekend of de vrachtwagen zelf zijn weg kan vervolgen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×