(Foto's: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Veel belangstelling voor seniorenvoorstelling 3 October Vereeniging

Lange rijen bij de Stadsgehoorzaal gisteren. Daar vond, in de entreefoyer waar de 3 October Vereeniging de komende weken haar servicepunt heeft ingericht, de inschrijving plaats voor de seniorenvoorstelling. Dat het druk is, is logisch. De kaarten zijn gratis voor leden van de vereniging en het aantal plekken is beperkt tot 800.

De seniorenvoorstelling is op zondag 25 september in de Stadsgehoorzaal. Voor de pauze staat musicalgezelschap OTIS op het podium, erna treedt Willeke Alberti op. De zangeres vierde vorig jaar haar 60-jarig jubileum als artieste.

Cultuur Leiden 3 Oktober 2016


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×