(Foto's: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Leidsch Singelspel en nieuwe Mini Koraal cd gepresenteerd

Van Het Leidsch Singelspel is nu ook een bordspelvariant beschikbaar. Het eerste exemplaar werd dinsdagavond aangeboden aan de voorzitter van de 3 October Vereeniging. Eerder was het spel al in de open lucht te spelen op het Lakenplein. Tijdens de bestuurs- en commissievergadering van de vereniging werd ook de nieuwe Mini Koraal cd gepresenteerd.

Het Leidsch Singelspel is gebaseerd op het toekomstige Singelpark. Daarnaast komen vele historische hoogtepunten en andere Leidse verhalen aan in het spel bod, zoals Leidens Ontzet, Goede Mie, de Zijlpoort, de Meelfabriek en burgemeester Van der Werf.

Naast het bordspel kreeg voorzitter Michiel Zonnevylle ook de nieuwe Mini Koraal cd aangeboden. De liedjes zijn afgelopen zomer opnieuw op CD gezet. Donderdag 29 september zullen 3500 kinderen op de Garenmarkt weer zingen over het beleg en ontzet van Leiden.

 

Advertentie

Leiden 3 October 3 Oktober Leidens Ontzet


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×